.

over mij…

Al mijn hele leven hou ik ontzettend van tekenen. Als kind van 8 won ik mijn eerste tekenwedstrijden (ik won een Magnum! -die waren toen nèt nieuw-  en was de koning te rijk ;-)).

Mijn lievelingsverf is aquarelverf, maar dat komt eigenlijk omdat dat helemaal in mijn ‘comfortzone’ is, ik heb sinds kort acrylverf ontdekt en ik kan oneindig genieten van het geklieder met klodders en het laag over laag kunnen schilderen… Dus wie weet verschuift mijn voorkeur ooit nog wel van aquarelverf naar acryl…

opdrachten

Ik vind het heel leuk om een unieke opdracht te krijgen en deze uit te voeren. Mensen komen met specifieke wensen en ideeën. 

Ik hou van de zoektocht in de balans naar wat ik mooi vind en wat de wensen zijn en de perfecte combinatie hierin te kunnen vinden voelt als een succes. 

Mocht je hierover vragen hebben dan kun je contact met mij opnemen via het contact formulier op de website.

Sponsor een goed doel

Van elke kaart die ik verkoop gaat er €0,25 cent naar een goed doel. Afgelopen zomer heb ik geld ingezameld voor creatieve middag in een kindertehuis in Zuid-Afrika. Ik heb in Nederland veel spullen gekocht, dit meegenomen en samen met de kinderen van een kindertehuis geknutseld. Het was heerlijk om te zien wat de creativiteit deed met hun eigenwaarde.

Ook nu gaat er €0,25 per kaart naar de Shelter Ministries in Zuid-Afrika. Zij ondersteunen veel kinderen in townships met eten en kleding. Ik denk dat ze met het ingezamelde geld mooie dingen kunnen kopen voor hen.